Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
245
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ev sahiplerinin saçma insanlardan olması
S
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar
daha önce de komşumla benzer bir problem yaşadım ve buradan yardımlarınızla konuyu çözmüştüm. tekrar yardımlarınıza ihtiyacım var.
bizim ev sahibi ve üst katın ev sahibi kendi aralarında bir tartışma yaşamış daha önce. bu durum bana patladı.

üst katın pis suyunda kaçak oluşmuş. ben durumu fark ettiğimde üst katta oturan kiracı arkadaşa söyledim. ev sahibine haber vereceğini söyledi. 2-3 gün sonra durumu kendisine sorduğumda bir müdahaleleri olmadığını söyledi.tekrar ev sahibini aramasını istedim. ev sahibi bizim ev sahibinin kendisini aramasını istemiş. şimdi bizim ev sahibi hem iletişim kurulacak bir kadın değil, hem de paragöz biri ve bu anlamda yapıcı bir iletişim kuracağını düşünmüyorum. diğer ev sahibine ters yapınca bu kadının da arızayı yaptıracağını düşünmüyorum. üst kattaki kiracıya arızayı yaptırmasını ve kiradan kesmesini söyledim. ev sahibinin onayı olmadan böyle bir şey yapamayacağını söyledi.

şimdi bu geçimsiz iki kadının eline kaldık. banyonun hali çok köyü. sağlıksız durumu bir yana, birde kötü kokusu var.

bu konuda bilgisi olup, yol gösterecek yardımlarınızı bekliyorum.



R
12 yıl
Yüzbaşı

J
12 yıl
Yarbay

kiracıların saçma insanlardan olmasından daha kötü olamaz.Ama herşey insanın kendisinde bitiyor tabii.Her 2 durumda iyi olan kaybediyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 10 Mart 2014; 19:09:17 >

S
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Malesef öyle bir şansım yok. Binadaki ev sahipleri hep birbirleriyle kavga etmişler ve yönetici seçilmemiş şu an oturan 7 kişiden 4ü kiracı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.