Bu cihazı kullanan var mı? Galaxy gear 800 civarındayken bu 650 tl ye hem telefon hem saat olarak işimizi görebilir gibi duruyor. Fikri olanlar bilgi verirse sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Tavsiye etmem. Bu tür ürünler cep telefonu ile bluetooth vasıtasıyla kullanılırsa mantıklı. İçine sim kart takıp kolunuzda sürekli radyason yayan bir aleti taşımak istemezsiniz. Hoş telefonlarıda cebimizde taşıyoruz ancak telefonların antenleri daha gelişmiştir, bu tür ürünler çinlilerin kendi kendine yaptığı dünyada pazarı olmayan gereksiz ürünler kategorisine giriyor.
Merak edip ürünü internette inceledim. Android 2.2 diyor, işlemcisi 6516 diyor (6517 olmasın?) rezil özelliklere sahip. Azıcık teknolojiden anlayan birinin böyle bir ürüne para vermesi imkansız.
O ufacık ekranda android i nasıl kullanacağınız ayrı bir konu.
telefon özelliği olmadan neden bu cihazları yapmazlar güclü bataryayla 1 hafta gıden dıjıtal saat kullanmak güzel olurdu..ya da bluetooth özelliği ile telefona senkronıze olsaydı ıyı olurdu pil suresındende kazanırdı..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.