Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
739
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: AMD FX X8 9370 Hava Soğutma
O
12 yıl (331 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Noctua nh-u14s'in tdp değerini bilen varsa beri gelsin; 205 watt (oc'li bir intel) bir incelemede var ama max değeri nedir yazmamış . Noctua'dan iyi ve ucuz olmasa da, kafam bozuluyor; tt water 3.0 pro alıp geçicem. frio extreme sığdırımam diye uğraşmak istemiyorum ancak yeri olanlar için(çıplak ram veya hyperx veya gskill ares) öneririm. birde bunu buldum sadece ilk slotu işgal ediyor parantez içinde verdiklerimde sorun yok.
http://www.pclabs.com.tr/2011/12/05/thermaltake-frio-ock-incelemesi/

ayrıca water pro 3.0 için tablo:
http://cdn.eteknix.com/wp-content/uploads/2013/05/overclocked_CPU_temps_water3pro.png

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.