Linux bilmiyorum. Win 8.1 kullanıyorum. Linux tabanlı bir de medya oynatıcım(nmt pch-110) var ve üzerine transmission kurmak istiyorum. Aslında win üzerinden NMT Community Software Installer NCIS ile bunlar yapılabiliyor fakat ne gibi bir aksilik olduğunu bilmiyorum, kurulmadı. İlgili foruma çözümünü sordum,
Nette epey gezindim, anladığım kadarıyla "opkg" linuxün bir nevi komut satırı ve bu komutlar bu satırdan yapılacak. Fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum.
Linux bilmiyorum.
Win 8.1 kullanıyorum. Linux tabanlı bir de medya oynatıcım(nmt pch-110) var ve üzerine transmission kurmak istiyorum.
Aslında win üzerinden NMT Community Software Installer NCIS ile bunlar yapılabiliyor fakat ne gibi bir aksilik olduğunu bilmiyorum, kurulmadı.
İlgili foruma çözümünü sordum,
Try to install manually.
Code:
# opkg update
# opkg install transmission-daemon
dediler.
Nette epey gezindim, anladığım kadarıyla "opkg" linuxün bir nevi komut satırı ve bu komutlar bu satırdan yapılacak.
Fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum.
Üstadlar yardımcı olur musunuz?