Mrb arkadaşlar.Bende sata harddiskli bi bilgisayar var.Bir kaç önce windows kuruluydu ama ben Linux'a dönmek istedim.Ve sorun burda başladı.Elimdeki Linux'u ide harddiskli bilgisayara rahat kurabiliyorum.Ama sata harddiskli bilgisayarıma bir türlü kuramadım.Biçimli sürücü bulunamadı falan diye bişeyler diyor.Dediğim gibi ide harddiskte böyle bir hata vermeden gayet normal kuruyor.Şimdi ne yapmalıyım.
Yardımlarınızı bekliyorum kardeşlerim...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
evet sata harddisk desteği olan güncel kerneli olan linux dağıtımlarını dene arkadaşım.ben Truva Linuxun o desteğe sahip olduğunu biliyorum denemedim ama bi hafta içinde dener söylerim.
Yardımlarınızı bekliyorum kardeşlerim...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.