Arkadaşlar Freedos Asus n550jv almak istiyorum fiyatı Windows 8 li olan mödeline göre daha makul ve bu konuda sormak istediğim şeyler var laptopu alıp win8 veya win 7 kursam driver larla ilgili bir problem yaşarmıyım yada fn tusuna atanan tuslar ile ilgili çünkü daha önceden bilgisayarıma format attığımda fn tusu ile ses açıp kapadığım zaman ekrana görseller gelmiyordu bunun gibi sorunlar ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Biraz araştırdımda ürünün yanında driver ccsi geliyormuş bu doğrumu eğer öyle birşey var ise çok iyi olur :)
Evet ürünün yanında driver cdsi geliyor fakat sadece win8 64bit te çalışır diyor ve gerçekten de öyle. Mecbur win8 kurcan tek tek driver çok sıkıntılı bulmak zorlaşıyor yani.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.