Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
877
Tıklama
0
Öne Çıkarma
fiber yoktu ama bagladılar
S
12 yıl (1025 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

basvuru yaptıgımda fiber olmadıgını soylediler internettende baktıgımda yoktu ve normal başvuruda bulundum.fakat baglantı yapılıp modemi aldıgımda fiber zyxel in yeni modemini verdiler. sordugumda da demekki fiber varki fiber bagladılar dediler.eve geldim modemi kurdum baglantıda problem oldugu icin ttnet i aradım arıza kaydı aldılar hattınızda düzensizlik ve anlamsız veri akışı var diyerek size geri dönüş yapılacak denildi. ne arayan var ne soran 2 gün oldu.

1. sormak istedigim soru kapıda ki kutu eski kutu fiber baglı apartmanlarda gordugum o yeni kutu yok. hata yapılmış olabilirmi ?

2. olarakta bana 3 lü avantaj paketi vermişler telefon özellikle istemedim ama satıcı kullanmadıgın sürece sorun olmaz senin icin en ideal tarife buydu dedi ne tivibu nede telefon ihtiyacım yok.



S
12 yıl (6828 mesaj)
Yarbay

Aynı para ödedikten sonra telefonlu internet daha sağlıklı bağlantı yapmanızı sağlayacaktır, NDSL'de bazen teknik sorunlar ortaya çıkabiliyor. TTNET'in FİBERNET'i için apartman girişinde yeni nesil dağıtım kutusu (T11/A) şart değil. Apartman saha dağıtım dolabına yakınsa da FİBERNET bağlanabilir. Başvurunuzu almaları ve modem teslim etmeleri FİBERNET bağlanacağının garantisi değildir, önümüzdeki günlerde bağlantınızı/başvurunuzu size haber vermeden iptal edebilirler. Takipte kalın. (444 0 375)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl (1025 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hattınız aktif oldgunda sms gelecek dedi gelmedi ben baya bi kurcaladım ip alamadıgım icin vazgectim modeme giremiyordum.aradım hattınız aktif ama bi sorun var hattınız veri trafiginde kalmış filan dedi :D arıza kaydını aldı gidiş o gidiş. bu gun ilgilenmezler sanırım pazartesi günü cıkar ortaya sonuç olarak ilk basvuru tarihim bayramdan önceki hafta hep aynı tas aynı hamam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
12 yıl (2425 mesaj)
Yarbay

Ev telefon numaranızı özelden iletirseniz bana giber verme ihtimalleri varmı bakıp söylebilirim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl (9747 mesaj)
Yarbay

t11 kutusu yoksa fiber olmuyor zaten


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl (1025 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

3lü avantaj verdi fakat telefon no yok kutu gerekmiyormus ogrendigim kadarı ile ve bu gun sorguladıgımda bulundugum apartmanda fiber cıkmaya basladı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.