Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
1676
Tıklama
0
Öne Çıkarma
YAĞLI RADYATÖR MÜ,KONVEKTÖRLÜ MÜ?
6
13 yıl (245 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Malum kış yaklaşıyor ve şimdiden üşümeye başladık.25 m^2 gibi bir odayı herkes gibi ısıtmayı ve ısıtırken de tasarruflu olmasını istiyoruz.3-5 gündür araştırma yapıyoruz.Sitede bazı yerleri okudum ama tam emin olamadığım için yeni bir konu açma gereksinimi duydum.Sizlere aklımda olan markaları söyleyeyim.

Ben link vermeyeceğim.

YAĞLI RADYATÖR TÜRLERİ

DE LONGİ http://www.delonghi.com/tr-TR/urunler/konfor/istma-sistemlerimizi/yal-radyatorler/
BLYSS

Bu tür oda için kaç dilimli hangi marka alınmalı?

KONVEKTÖRLÜ ISITICI TÜRLERİ
DE LONGİ
BLYSS

Bu tür oda için kaç dilimli hangi marka alınmalı?

Ayrıca linkini vereceğim FON marka ısıtıcının nasıl çalıştığını bilmiyorum.Bu yüzden bunu ayrı yazıyorum.
http://www.fonisi.com.tr/index1.html
İstanbul Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından verimli bulunmuş.Kullananlar oldu mu acaba?Memnunlar mı?

Bu yazdığım ısıtıcılardan hangisini,hangi modelini neden tercih etmeliyim?
Not:Her türlü öneriye açığım,yanıtlarınızı bekliyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.