Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
636
Tıklama
0
Öne Çıkarma
USB Lİ HOPARLÖR
E
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle selamun aleyküm daha yeni üye oldum ve forum hakkında fazla bilgim yok bana yardımcı olabilirmisiniz acaba ?

usb okuyuculu bir hoparlör yapmam gerek bunun baskı devresini,şemasını ve elemanlarını söyleyebilirmisiniz ?

şimdiden çok teşekkür ederim...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
12 yıl
Binbaşı

Usb den sadece +5V alır o tür speakerlar ses verisi iletmez ve kaliteleri genelde beş (5) para etmez.
+5V ile doğru düzgün amplifikatör çalıştırılmaz. Harici adaptörlü başka şeyler denemekte fayda var.



T
12 yıl
Binbaşı

Ebay vs. 20$ civari bluetoothlu,usbli vs. hazir moduller var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
12 yıl
Binbaşı

Usb ile haberlesmek falan zor. ayni zamanda bilgisayardada bir driver yazmak lazim. biraz zor yani



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

teşekkürler cevaplarınız için bende flash belleği takınca mesela müzik filan dinlemek için güçlü bir hoparlör koyarsak güzel ses alırım diye düşünmüştüm birde lcd ekran mikroişlemci ile yapılamazmı o ??



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.