Merhaba arkadaslar Konsolu gecen sene aldım.gamepad'te sorun çıkıyordu ara ara; thumbstick' lerin yavaş tepki vermesi gibi gamepad'ti açıp kapatıp bir sekilde üstesinden geliyordum fakat kulaklık takımda ya da play and charge kit tepkiler iyice kontrolden çıktı ben de xbox.com dan destek sayfasından degisim istedim bana Ankara'da jabil elektroniğe göndermem söylendi . Daha önce bu firma ya işi düşen var mı ?internette hakkında çok az bilgi var . Teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Konsolu gecen sene aldım.gamepad'te sorun çıkıyordu ara ara; thumbstick' lerin yavaş tepki vermesi gibi gamepad'ti açıp kapatıp bir sekilde üstesinden geliyordum fakat kulaklık takımda ya da play and charge kit tepkiler iyice kontrolden çıktı ben de xbox.com dan destek sayfasından degisim istedim bana Ankara'da jabil elektroniğe göndermem söylendi . Daha önce bu firma ya işi düşen var mı ?internette hakkında çok az bilgi var .
Teşekkürler
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >