VSC her zamanki gibi çok geç giriyor devreye. VSC (yani ESP'nin) işlevi nedir ? araç her hangi bir durumda kaymaya veya savrulmaya başladığı AN devreye girerek aracın kaymasını veya savrulmasını engelleyen bir sistem. Gelgelelim Corolla da aracın arkası atmaya başlıyor yaklaşık 3-4 saniye sonra devreye giriyor. Zaten bu 3-4 saniyelik zaman diliminde de olan oluyor. 407, 508, C5, Jetta, Passat, 308, 3008, 5008, Accord, Bmw, Mercedes, Fluence, Latitute bu saymış olduğum araçların herhangi birisiyle varsa imkanınız esp testi yapın ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. (Mümkünse aynı yolda ve Corolla ve diğer araçlardan herhangi biri ile)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.