on sag disimi kucukken bisikletten dusup kirdim. disimde herhangi bi curuk, aci yada kararma yok. disimi yaptirmak istiyorum ama tereddutlerim var ozellikle rengi konusunda. sekli istemedigim gibi olursa veya rengi uyumsuz olursa eski haline geri getirilebilir mi? < Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
eski haline getirilebilir de zaten diş hekimi diğer dişe uygun yapacaktır onu. diş hekimine güven yani. araştır biraz da genelde herkesin memnun kaldığı bir diş hekimine git.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >