Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1347
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Konu hakkında bilgili olanlar yardım lütfen...
R
13 yıl (2057 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba kardeşlerim ben 2009 yılında işletme 1. sınıfın sınavlarına girdim işten dolayı hiç çalışamadım ve birçok dersten kaldım. Ardına askerlik,iş güç...vs derken bu zamana kadar tek kuruş ödeme yapmadım. Bir ara telefonuma mesajla aöf borcunuzu kısa sürede yatırınız diye bir mesaj gelmişti ama ben yine ödeme yapmadım. Bunca yıl geçmiş bu harç parası benim için ilerde sıkıntı olur mu? okula deva etmek istemiyorum zaten ileride çok daha fazla faizlenip karşıma bi yerlerde çıkar mı merak ediyorum.

saygılar.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.