Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
538
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yardımmm!!! Dizüstü aveajetti görmüyor
A
13 yıl (87 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bende bi avea jet mobil modem var . LG bilgisayarımda takınca çalışıyo hiç bir sorun yok fakat bugün başka bi dizüstü aldım.Yeni format yemiş ,hangi usb portuna takarsam takayım görmüyor.
Portlara başka flşa disk vesaire takınca hemen okuyor.Portlar sorunsuz fakat aveanın modemini okumuyor. Bilgisyarım hp dv6000 amd işlemci.

ayrıca aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar bölümü altındaki "Temel Sistem Aygıtları " ve Yardımcı İşlemci "Bölümlerinde ünlem var,sorunlu gözüküyor.Donanım değişikliklerini tara dememe rağmen aynı .Yalnız sorun burda olsa flaş diskleri de okumaz diye düşünüyorum. Varmı yardımcı olacak,yazılım falan yükleyebileceğim bi yer falan? modem huwaei

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.