Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1153
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Viyana-Prag-Budapeşte Turu Hakkında + Vize
N
13 yıl (375 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar selam.

Cuma sabahı başlıktaki tura gidiyorum eşimle beraber. Bir kaç sorum var. Diğer başlıkları okudum. Sağolsun arkadaşlar baya bir öneride bulunmuş. Eklemek isteyen olursa sevinirim.

Eşim grip oldu. Seyahatte sen hastasın seni almayız gibi bir şey derler mi ülkeye girerken? Bir de vize daha cevap vermedi. Çek Cumhuriyeti'nden alınıyor ve son anda gelir demişlerdi. Bu konuda sıkıntı yaşayan oldu mu?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.