Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
1356
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sahte Galaxy S4
T
13 yıl (2076 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

Sahte olduğunu bildiğim bir Galaxy S4'ü aldık, daha doğrusu deneme süresindeyiz, sorunlu bulursak iade edeceğiz. Sormak istediğim şey, dezavantajları nelerdir? Gördüğüm kadarıyla kamera daha kalitesiz, flaş daha sarı, kapak malzemesi daha kötü. Pili de çok hafif. Bunların dışında kullanıp da ileride şu sorunu yapıyor ya da geri vermem için söyleyebileceğiniz bir sebep var mı?

Firmwarei sorunsuz olarak ayarlardan alıyor, playstore çalışıyor. 430 lira. Kullanmış arkadaşlardan yorum bekliyorum, şimdiden teşekkürler!

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.