Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
694
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tarihi Yarımada Fotoğrafı
N
13 yıl (112 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

İyi günler arkadaşlar

2010 Avrupa Kültür Başkenti dolayısıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesiwww.istanbul2010.com diye tanıtım sitesi açmıştı.Bu sitede yayınlanan fotoğrafta epey yüksek çözünürlüklü tarihi yarımada vardı.
Bahsettiğim fotoğraf reklam için hazırlanmış afişte;
< Resime gitmek için tıklayın >

Ben bu fotoğrafı bastırıp duvarıma falan asmak istiyorum.Fakat site kapanmış olduğu için bu fotoğrafa ulaşamıyorum.Elinde bu fotoğrafın biraz yüksek çözünürlüklüsü bulunan varsa bir siteye upload edebilir mi?Bi' forumda belediyenin sitesinden alıntılanarak paylaşılmış olan linkte ki çözünürlük 5021*1714.Bu çözünürlükte ya da hiç yoktan yarısında olsa idare eder diye düşünüyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.