Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
643
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yazıcısı olanlar YARDIM ACİL
A
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar, bir arkadaşımın yarın doğumgünü ve sürpriz olarak bir şey düşünmüştüm. İYİ Kİ DOĞDUN yazılı kağıdı her bir harfini ellerinde tutan birileri olacak, ben de onları birleştirip göndericem .Ama bazı sebeplerden dolayı geç kaldım, şu anda 3 kişi var yanımda bütün cümleyi tamamlayamıyorum. Bu harfleri çıkartıp ellerinde tuttukları fotoğrafı bana gönderebilen olursa minnettar olurum. Dosyayı ekliyorum, umarım yardımcı olabilirsiniz.
http://s3.dosya.tc/server7/3gMA4i/_.doc.html

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
12 yıl
Yarbay

Yarin benim dogum gunum var Banami yapican yoksa hic gerek yok valla



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yüzbaşı

sakın tıklamayın virüs bu



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.