Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
1240
Tıklama
0
Öne Çıkarma
OPTİK SES ÇIKIŞ GÜCÜ
F
13 yıl (637 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bende lg pm5600 3D plazma tv var. Şimdi birde 5+1 ses sistemi aldım. Fakat merak ettiğim bir konu var. Bu tv nin optik ses çıkışının herhangi bir güç değeri veya buna benzer birşey varmıdır? Benim bildiğim kadarı ile yok ama aldığımız ses sisteminin performansı tv ile alakalı oluyormu bu optik ses çıkışlarının birbirinden farkı yada optik çıkış güç farkı varmıdır?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



D
13 yıl (144 mesaj)
Çavuş

Arkadaşlar Digiturk receiver ını ses sistemine dijital optik kablo ile bağlantı yapmamız gerekli midir? Yoksa hem ses sistemini hem de receiver ı hdmi kablo ile ayrı ayrı tv ye bağlamamız yeterli midir?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
13 yıl (637 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

tv den optik kablo ile alman yeterli zaten digiturk ü tv ye hdmi ile bağlıyorsun.



U
13 yıl (23704 mesaj)
Yarbay

Optik çıkışta bitrate daha yüksek olur fakat bu oynatılan ya da yayındaki içerikle de alakalıdır.

Ses sisteminiz blu ray oıynatıcısı olan paket sistemlerden mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
13 yıl (637 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Samsung HT-E455 DVD playerlı.tv mkv oynattığı için bluray almadım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.