merhaba. http://images.ecwid.com/images/747047/69073349.jpg bahsettiğim ürün bu notebookunuzdaki optik sürücü yuvasını hdd yuvasına çeviriyor. fakat bu ürünün içine taktığım diskten pc yi boot etmiyor. 2 diskle de denedim birinde ubuntu diğerinde macos x kurulu. normal hdd slotuna taktığımda iki diskte sorunsuz açılırken, iki hdd yi de sırayla bu aparata takıp boot etmeyi denediğimde bios ayarında birinci boot device caddy içindeki disk olmasına rağmen pc normal hdd slotuna takılı diskten açılıyor. bu cihazdan kullanan ve bu sorunu nasıl özebileceğim hakkında bilgisi, fikri olan var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
http://images.ecwid.com/images/747047/69073349.jpg
bahsettiğim ürün bu notebookunuzdaki optik sürücü yuvasını hdd yuvasına çeviriyor. fakat bu ürünün içine taktığım diskten pc yi boot etmiyor. 2 diskle de denedim birinde ubuntu diğerinde macos x kurulu. normal hdd slotuna taktığımda iki diskte sorunsuz açılırken, iki hdd yi de sırayla bu aparata takıp boot etmeyi denediğimde bios ayarında birinci boot device caddy içindeki disk olmasına rağmen pc normal hdd slotuna takılı diskten açılıyor.
bu cihazdan kullanan ve bu sorunu nasıl özebileceğim hakkında bilgisi, fikri olan var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.