Arkadaşlar bugün windows livei revo ile kaldırdım. kaldırmaz olaydım. pc ondan sonra açılmadı. tam şifre gireceğim yere gelecekken orda takılıp kalıyor. Masaüstünde çok önemli kayıtlarım olduğu için format ta atmak istemiyorum. back point te yok. güvenli modta da açılmıyor. f9 a bastığımda tıııııııı deyip kapanıyor. BOOT dvd ile repair yaptım bellek tarattırdım olmadı. ne yapabilirim. masaüstüne bir ulaşabilsem o kayıtları kurtarabilseydim zevkle format atardım. var mı yardımcı olabilecek.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furza -- 24 Mart 2013; 20:31:57 >