Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
706
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Koreli arkadaşım savaşçı çıktı
E
13 yıl (654 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Geçen yaz temmuz ayında oturduğumuz semte koreli bir arkadaş taşındı adı Kim Young. Benle yaşıt (18 Yaşında). Ortanın üzerinde türkçe biliyor diyebilirim
Çocuk iyi ve sempatik biri geçen yazdan beri muhabbetimiz epey arttı onun buradaki en iyi arkadaşlarındanım elimden geldiği kadar Türk adetlerini öğretiyorum (İddaa bile oynuyor artık )

Her neyse geçtiğimiz hafta sonu havaların ısınmasını fırsat bilip halı saha maçına gitmiştik bu tanıttığım arkadaş havadan gelen topa öyle bir vurduki aklım şaştı havada yan iki tur dönüp vole çekti resmen. Anlatması çok güç görmeniz gerek.
Bunu ona nasıl yaptığını sordum ondan böyle bir şey beklemezdim çocuk korede 9 yaşından beri profesyonel anlamda kenjutsu ve sojutsu eğitimi aldığını söyledi anlamlarını bilmiyordum bir araştırma yaptım bunlar silahlı sanatlar alanına giriyormuş. Refleksleride harika. Çocuk bildiğiniz ninja mı desem samuray mı desem bilemedim.

Ondan banada eğitim vermesini istemeli miyim? İstersem beni kırmayacağını biliyorum harika bir şey bence body giden arkadaşlardan iyidir

Konuyu baltalamazsanız 1-2 güne resim bile eklerim çekik ile



S
13 yıl (901 mesaj)
Çavuş

E
13 yıl (654 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Wars

Baltalamaya başlıyorum beyler.

Balta 1.

< Resime gitmek için tıklayın >

Balta 2. ( Hakan Balta )

< Resime gitmek için tıklayın >

bu akşam hangisini kullanıcan



B
13 yıl (4115 mesaj)
Yüzbaşı

Onlerden.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.