1366*768 çözünürlüğünde bir notebook ve 1080p destekli 27'' bir hdtv monitör. Win. 8 kullanıyorum. Ekran kartı ati mobility 5470 512mb.
İkinci ekran olarak 1080p monitörü seçmek istiyorum. Catalyst ile olmuyor çünkü o ekranı genişletiyor. Ben direk ayrı bir monitör olsun istiyorum.
Sağ tuş Ekran çözünürlüğü İkinci ekrana yansıt Genişlet
Adımlarından sonra ekran tam istediğim gibi oluyor. 1 ve 2 olarak. Fakat çözünürlük sorunum var.
2. monitörde 1920*1080 seçili olmasına rağmen, ekran oturmuyor ve görüntü kalitesi çok çok düşük. Renk derinliği dahil herşey düşüyor. Misal 1600*900 yapıyorum,görüntü ve çöz. düzeliyor. lakin 1080p değil haliyle.
1080p hariç bütün çözünürlüklerde çalışıyor, bir tek 1080 yok. 1080p yapınca ki yanında önerilen yazıyor, sağdan soldan-üstten alttan direk 1 parmak boşluk kalıyor,kalite yerle bir.
Atinin sitesine baktım,kart 1080p destekliyor. Bu arada hdım ile bağlı.
Nerede hata yapıyor olabilirim,bu sorunu yaşayan var mı acaba?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
1366*768 çözünürlüğünde bir notebook ve 1080p destekli 27'' bir hdtv monitör.
Win. 8 kullanıyorum.
Ekran kartı ati mobility 5470 512mb.
İkinci ekran olarak 1080p monitörü seçmek istiyorum.
Catalyst ile olmuyor çünkü o ekranı genişletiyor. Ben direk ayrı bir monitör olsun istiyorum.
Sağ tuş
Ekran çözünürlüğü
İkinci ekrana yansıt
Genişlet
Adımlarından sonra ekran tam istediğim gibi oluyor.
1 ve 2 olarak.
Fakat çözünürlük sorunum var.
2. monitörde 1920*1080 seçili olmasına rağmen, ekran oturmuyor ve görüntü kalitesi çok çok düşük. Renk derinliği dahil herşey düşüyor.
Misal 1600*900 yapıyorum,görüntü ve çöz. düzeliyor. lakin 1080p değil haliyle.
1080p hariç bütün çözünürlüklerde çalışıyor, bir tek 1080 yok.
1080p yapınca ki yanında önerilen yazıyor, sağdan soldan-üstten alttan direk 1 parmak boşluk kalıyor,kalite yerle bir.
Atinin sitesine baktım,kart 1080p destekliyor.
Bu arada hdım ile bağlı.
Nerede hata yapıyor olabilirim,bu sorunu yaşayan var mı acaba?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.