Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
1164
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İndirim kampanyasından çıkış farkı?
A
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası (Modemsiz) İndirim Taahhüdü
kampanyasına katılmıştık bu ayda fatura ödemedik gelecek ay fatura gelmeye başlayacak şuan 6gb lık tarifedeyim. netlimitsiz 50gb lık 63tl olan tarifeye geçicem yarın 31 i olduğu için ay sonu geçicem. 10 aylık indirimim bozulacağı için 63tl üzerine ekstra bi ücret alınır mı? alınmaması lazım gibime geliyo sonuçta tarife yükseltiyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
13 yıl
Binbaşı

İndirim dönemindeyken tarife değişikliği yapılamıyordu önceden. Şuan durum böyleyse hâlâ geçiş yapamazsınız. Ama indiriminiz bittiğinde taahhütünüz varken, şuan kullandığınızdan daha yüksek ücretli bir tarifeye geçebilirsiniz. Şuan durum nedir bilemiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

online işlem merkezinde izin veriyo sanırım şuan "onay" butonuna tıklasam geçecek :D ama yarın yapıcam ben. yarın geçiş yapacağım için 6gb lık paket fiyatı + 1 günlük netlimitsiz ücreti vericem dimi gelecek fatura döneminde



A
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

burda yazana göre netlimitsiz üzerinden bana yine 10 ay boyunca indirim yapmaya devam edecekler ben bunu anlmadım

< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.