beyler 15 yasimdayim 1.91 boyum war kilom 92 kosu hizim cok iyi iyi basketbol oyniyorum ama maclarda rakip takim oyunculari 1.95 2m ci vaari birde full kaslilar bende hic kas calismadim boyumun uzamasi durur diye sizce calisim mi yoksa beklimm mi? yardim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
:S:S 15 yaşında 191 :S soruna gelirsek eğer ribauntlarda kaçırıyorsan kas çalışabilirsin ama çalıştığın şeye görede boyun kısalabilir.Araştırıırsan boyu kısaltmayacak çalışmalarla geliştirebilirsin kilon gayet iyi kalıplısındırda bence pek gerek yok gibi.Zayıf olsan ribauntları falan kaçırısın pota altında zorlanırsın ama biraz daha bekleyebilirsin.
kosu hizim cok iyi iyi basketbol oyniyorum ama
maclarda rakip takim oyunculari 1.95 2m ci
vaari birde full kaslilar bende hic kas calismadim
boyumun uzamasi durur diye sizce
calisim mi yoksa beklimm mi? yardim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.