Hocam o yediği yemin kabugunu atıyordur büyük ihtimal sende o kabukları görüyorsun. Dikkatli bakın isterseniz eğer komple kabugu atıyorsa ve dışkısı cok suluysa üşüttü demektir.Akşam yatarken kafesini örtü ile örtün fazla kapatmayın ama,hayvan üşümesin
edit:
la üstteki yorumlara yarıldım resmen puhahahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 25 Kasım 2012; 12:18:22 >
Birşey olmaz. Çok yemiş geri çıkarıyor. Ben genelde yemek yedikten sonra hayvanı uçurtursam, kovalarsam, seversem falan böyle oluyor. Ama önemli değil merak etme birşey olmaz. Eğer yemek yiyip su içmezse endişelen. Sürekli suyunu kontrol et çünkü evin içi sıcak olduğu için suyu zamanla bitiyor ona çok dikkat et.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.