Şimdi ben bi kere motorla ehliyetsiz yakalandım motor baglandı ufak birşeydi ruhsatı yoktu zaten cezayı yedık ehliyetsiz şimdi ehliyeti kasım sonu gibi alıcam ama cbr 125 kullanıyorum şuanda yakalanırsam motorun baglanma ıhtımalı varmı? Ruhsatı var daha 0 motor yoksa ehliyetli birini çağırsak alabilir mi? Ama gene cezayı yeriz tabi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ehliyet olmadığı için motoru bağlamaya kalkarlar.Ama sen polise dersen ki ehliyetli birini çağrim,motoru o alsın.Poliste ok derse motor bağlanmaz.Bu senin ikna kabiliyetine bağlı.Ne bilim işe gidiyorum,it kopuk biri değilim,bizi mağzur gör tarzı bişeyler söyle.Çoğu polis kabul eder onu.Ama ehliyetli biri mutlaka yakınlarda olmalı.Zira ehliyetsiz yakalanmanın cezası 500 civarı bişeydi sanırım.Şakası yok bunun..Onun dışında ehliyetsiz kullanmanı asla önermem.Kaza yaparsan karşı taraf 8 de 8 kusurlu olsada sen suçlu olursun ve hakkında gerek görülürse kamu davası açılır.Sigorta masrafı karşılamaz..Onun için çok dikkatli ol.Pahalıya patlayabilir sana.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.