Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
958
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung Lcd ekranda görüntü var ama seçilemiyor ?
S
14 yıl (1356 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Bir haftadan beri bilgisayarımı açmamıştım. Bugün açtığımda monitörde(samsung 226 cw) görüntü yok gibiydi ama dikkatli baktığımda görüntünün olduğunu ama lcd arka aydınlatması (yada her neyse) olmadığını farkettim. Zor da olsa ayarları sıfırladım ama düzelmedi. Monitör dvi girişi kullanıyor.

-Bu sorunun nedeni ne olabilir
-Benim yapabileceğim bir şey var mı?
-Son olarakta monitörü tamir için Samsung servisine mi vermemi tavsiye edersiniz yoksa izmirde tavsiye edebileceğiniz başka servis var mı?

Yardımlarınız için teşekkürler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
14 yıl (1199 mesaj)
Binbaşı

Monitörünün garantisi yoksa kendi servisine göndermenin pek faydası olmayacaktır.
Monitörü farklı bir bilgisayarda farklı bir kablo ile dene.
Sorun devam ediyor ise bi bilgisayarcı yolunu tutabilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl (1356 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Başka kablo olmadığından deneyemedim. Bu yüzden dvi kablosu olmadan sadece güç kablosuyla denediğim ekrana kablo bağlantılarını kontrol ediniz gibi bir yazı geldi ama yine karanlık şekilde kabloda sorun olsa bu şekilde düzgün görüntü almam lazımdı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.