Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
517
Tıklama
0
Öne Çıkarma
pcdepo.com 'a nexus7 yi sorduk....
C
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Soru : nexus 7 stoklarınıza ne zaman geçicek? google play de 249 dolara satılan ürünü 300 dolara satmanızın faiş fiyat olmuyor mu? saygılar..

pcdepo.com'un cevabı: Merhaba Asus Türkiyeden verilan tarih olarak Eylül, Ekim aylarında Türkiye Satışı gerçekleşicektir ürün Türkiye pazarına girdiği anda sitemiz üzerinden satışı başlıycaktır. Türkiye satış fiyatı ilk etapta bu şekilde bildirilmiştir,ancak geldiği andaki fiyatı farklılık gösterir ise sitemiz üzerinde fiyat değişikliğine gidilecektir Saygılarımızla

nexus 7 o tarihten itibaren türkiyede satışa sunulmayacakmış. Buda diğer sitelerde faiş fiyata satışa devam demek oluyor malesef :( 800-900 lira olarak ...



G
12 yıl
Yarbay

Z
12 yıl
Yüzbaşı

Bana 2 hafta önce sorduğumda 2 olmadi 3 hafta sonra gelir demişlerdi ben de Amerika'dan getirip satacaklar diye düşündüm ancak bunlar direkt Türkiye'ye girince satacaklar. Şimdiden sitelerine ürünü koymaları yanlış. Siteye müşteri çekmekten başka bir şey değil bu yaptıkları.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.