Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
1070
Tıklama
0
Öne Çıkarma
sbr sbl sorround back ler ile ilgili.
İ
14 yıl (769 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

öncelikle tam olarak ne işe yarar bu back ler.
2. sorum ise denon 1911 ve jbl scs 200.5 var elimde.
ben scs200 ün 2 adet daha uydu hoparlorunu alıp baglarsam yeterli olur mu.
tesekkurler ilgnize...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
14 yıl (187 mesaj)
Teğmen

15 gündür bende araştırmadayım ama inan hiç mantıklı bir sonuç bulamadım..Sony LBT A70 deck sistem üzerindeki anfi'nin arkasında bir kırmızı bir beyaz bildiğimiz aux çıkışı var..Altında da surround speaker yazıyor..yani anlaşıldığı üzere surround müzik dinlemek için koymuşlar.. Ki anfi stereo bir anfi..bende anlamadım buraya nasıl hoparlör bağlanır ne yapılır ne işe yarar :D bir kaç elektronik markete sordum saçma sapan cevaplar aldım :) Sizin elinizdeki hoparlörlerin kablo çıkışları aux jak çıkışı gibimi ? yani kırmızı beyaz sarı aux video çıkışı şeklinde ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.