Size sormak istediğim şu mesaj bölümümde açınca aşağıdaki şu iletiyi alıyorum.
Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz. Bildiğim kadarıyla hala üyeyim bu özellik kalktımı benim haberim yok.Problem benim ayarımda ise yardımcı olurmusunuz düzeltmem için teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
mesaj bölümümde açınca aşağıdaki şu iletiyi alıyorum.
Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.
Bildiğim kadarıyla hala üyeyim bu özellik kalktımı benim haberim yok.Problem benim ayarımda ise yardımcı olurmusunuz düzeltmem için teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.