Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1099
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sniper Elite v2 'Out of range' Hatası
M
14 yıl (15 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar.Oyun çıkalı bir kaç hafta oldu bende indirdim deneyeyim diye ama oyunu kurdum herşeyi yaptım oyuna girince Out Of Range diyor ve altında h:91 v:85 yazıyor sanırım ekran çözünürlülüğüyle yada frame ile ilgili bir sorun var oyunun kurulu olduğu yere baktım ayarlama dosyası falanda yok.Yardım ederseniz sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
14 yıl (15 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Beyler yok mu çözümü bilen :(


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
14 yıl (983 mesaj)
Yüzbaşı

internetten biraz baktımda pek birşey yok bu konuda sanki ram yetmiyor gibime geldi sistem özellikleriniz nedir ekran kartı, ram, işlemci gibi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl (15 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

ATI HD2600 256 mb 128 bit ekran kartı , intel core 2 duo E7500 işlemci , 3 gb DDR2 ram - Windows 7 Ultimate 32 bit


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
14 yıl (983 mesaj)
Yüzbaşı

Sizin ekran kartınız, oyunun istediği minimum sisteme yetmiyor Ati HD4600 ve üstü (DirectX 10) serisi bir ekran kartınız olsaydı o zaman yeterli olurdu, işlemci ve ram fena değil. Oyun dünyasında da bildiğiniz gibi hep ekran kartı önemlidir.

kolay gelsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl (15 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

CoD MW3 'ü bile bu ekran kartıyla kasmadan oynamıştım ama buna nasip değilmiş artık ... Teşekkürler mesajlarınız için.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.