Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
667
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung F480 konuşurken yankı sorunu çok acil yardım lazım!
O
15 yıl (22 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar 2 ay önce filan ses yükseltme kodu ile bende olan samsung orjinal F480 telefonun sesini yükselltim.Kodu ilk girerken bir kaç defa hata yapmıştım sonra tekrar kodu doğru girdim ve sesini yükseltim.sesi de yükselmişti ancak görüşme sırasında yankı sorunu veriyor karşı taraf yankı yaptığını söylüyor.Nasıl düzeltebilirim çok acil yardım.Görüşme esnasında sesi azaltmayı düşündüm öyle de kişinin sesi sadece azalıyor.Çare olmadı anlayacağınız lütfen bu konuda çok acil yardımınıza ihtiyacım var.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.