Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1688
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dizüstü için PCMCIA Express USB 3.0 Kart
D
14 yıl (88 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Dizüstü bilgisayarıma PCMCIA Express USB 3.0 Kart takarsam gerçek USB 3.0 hızına ulaşabilir miyim.

Yoksa PCMCI ın belli bir hızı var ve orada takılıp kalır mıyım?

Teşekkürler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
14 yıl (20744 mesaj)
Yarbay

normal usb3 hızı yakalanmış olur önemli olan overi yolu hızı sağlayan devrenin olması oda bu karttan geçer,eptopunuzda express kart girişi olması yeterli





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 27 Şubat 2012; 13:33:04 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl (271 mesaj)
Teğmen

ExpressCard için maksimum hız 2.5 Gbit/s, Usb 3.0 içinse 5 Gbit/s. Tabii bunlar teorik hızlar, pratikte Usb 3.0 muhtemelen 1 Gbit/s'yi bile geçemeyecektir o yüzden kaybınız olacağını sanmıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl (20744 mesaj)
Yarbay

bu doğru 3gb veri aktarım hızında olan esata girişinin bile usb3'den çoğu zaman daha performanslı olduğunu söyleyebilirim sadece teorik hız bunlar bazı bilgisayarlarda bu verimi alamıyorsunuz bile.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.