Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
785
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Haftasonu SüperLig Kuponum Yorumlarınız? 5 tl > 439 tl
F
14 yıl (638 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Riskli Olsada Mantığıma En Çok Bu Şekilde Yattı Maçlar.Lütfen Yorumlarınızı Alabilirmiyim.10 TL çok ama 5 TL için İdeal Olduğunu Düşündüm.

< Resime gitmek için tıklayın >

*Galatasaray ne kadar deplasmanda da olsa ligde zor durumlar geçiren Samsunspora karşı 3 puan almayı bilecektir.
*Trabzonun bu maçı alacağını tahmin ediyorum ancak deplasmanda 2 farklı yenemeyeceğini düşünüyorum.
*Bursasporun aklını başına aldığını ligin 2. yarısına farklı bir gözle baktığını kayseri maçında bize gösterdi ve Nobre İbrahim Kaş gibi önemli isimlerinden mahrum olan mersinin bu maçta fazla gol pozisyonuna giremeyeceğini defansıf bır oyun sergileyeceğini düşnüyorum.Ancak ivme yakalamaya çalışan bursa zorda olsa 1 gol atıp maçı almayı bilecektir.Bu yüzden mantıklı ve oranı yüksek olan handikaplı 0a yöneldim.
*Fenerbahçe geçen maçta beni çılgına çevirip kuponumun yatmasına sebep olsada kendi evinde bu maçta puan kaybederse sıkıntıya gireceğini düşündüğümden bu maçı alarak son hafta yaşadığı puan kaybını unutturmaya çalışacaktır.Fenerbahçenin galibiyet alacağını düşünüyorum.
*Antalyaspor kendi evinde gol atamasada kolay kolay gol yemiyor.Kuponumun en riskli maçı olarak gördüğüm maç bu.Antalyasporun gol kolay yemiyceğini düşündüğümden beraberlik oynadım.
Benim düşüncelerim bu şekilde arkadaşlar sizlerinde yorumlarını bekliyorum...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
14 yıl (15901 mesaj)
Yarbay

teker teker bakıldıgında mantıklı gelse de, hepsini bi arada oynayınca illa ki biri yatar. o yüzden bu kupona oynanmaz.



S
14 yıl (5573 mesaj)
Yarbay

Genel olarak güzel kupon fakat bursa maçı çok tehlikeli duruyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
14 yıl (638 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bursa Maçı Alamayacağı için mi tehlikeli duruyor?Bence bursa bu maçı alır gecen hafta mersin ankaragücünü hafife alıp 2 gol yedıler bursa çıkışa geçmek için baskılı oynayacaktır benım ıcın önemli olan tek farkla alması..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuLL__MaNiAc -- 7 Ocak 2012; 15:21:59 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.