Merhabalar . Forumda yeniyim . Elimde Asus N53SN - SZ129V Model bilgisayar var . Bunu satınca elimde yaklasık 3.400 gibi bir para olacak . Sizce ne alabilirim ? Çoğunlukla oyun için kullanicam , acayip bi şekilde oyun tutkunuyum . BF3 , WoW , Crisis 2 , Dirt3 , Hawx2 vs. vs. oyunları yüksek çözünürlük ve ayarlarda yüksek fps ' de donma ve kasma olmadan oynatabilecek bi bilgisayar olmalı . Asus G73 veya G53 önerdiler . Biraz özelliklerine göre pahalı geldi . Sizce şu an elimdeki Asus ' a Ram , SSD vs. taktırsam yeter mi ? Yorumları bekliyorum . Hemen almam lazım acil yardım ederseniz sevinirim .
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
elindeki bilgisayar iyi aslında full ayarlarda olmasada oyunları rahat oynarsın niye değiştirmeyi istiyorsun sorabilir miyim?
Aslında sadece çevremle alakalı . Kullananlar çoğunlukla yavaşlığından yakınıyor . (Nedenini anlamadım . Çok yavaş değil .) Xsteel gibi programlarda kasıyor . (muş . Babam işinden dolayı yüklemişti . ) Kasasının yanı çizilmişti . Aynı anda 3 oyun oynadığım oluyor . (Birinde ölünce diğerine geçiyorum falan öyle :D ) Bunları kaldırabilecek bi bilgisayar olması lazım . Ekran kartı GT550M yetersiz gibi göründü gözüme . Değiştirmemin nedeni bu :(
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.