Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1274
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ACER ASPIRE 5745G NVIDIA EKRAN KARTI GUNCELLEMESİ YARDIM LÜTFEN
İ
14 yıl (817 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

selam arkadaşlar acer aspire 5745g kullanıcısıyım. bilgisayarıma need for speed the run ı kurdum ancak oyun ekran kartı güncellemesi istiyor. ekran kartı nvıdıa geforce gt330 m. sitesine girdiğimde ise güncellemeyi acer ın sitesinden indirmem gerektiğini söylüyor. acer ın sitesinde de 2010 güncellemesi mevcut. her ne kadar 2011 yazsada pc ye indirdiğimde 2010 çıkıyor. ne yapabilirim nasıl güncelleyebilirim bir bilgisi olan varmı bana yardım edebilecek birisi ??

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
14 yıl (15267 mesaj)
Yarbay

A
13 yıl (114 mesaj)
Çavuş

konuyu hortlatmış olabilirim fakat bendede aynı sorun var aynı laptopu kullanıyorum oyunlarda sürekli sorun çıkarıyor ekran kartını güncelle diye ama çözüm yolunu buldum ing. forumlarda

ilk olarak pc'yi kapat açılıken yani bios için F2 yada alt+F2'ye bas ondan sonra ayarlara gel en altta grafic mod vga mod tarzı bişey olcak onu switchble'dan ötekine çevir, pc'yi açtığında çözünürlük çok düşük olcak ama ondan sonra 5dk. içinde win7 sürücüleri yüklücek ardından nVidia'nin sitesine gir ve en son sürümü indir artık kurulacak ;)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.