Telefonumu S-OFF yapmıştım. (r5-desire-root-alt) klasörlü ve 2 aşamalı olan programı kullanarak root işlemini tamamlamayı düşünmüştüm. step1-windows.bat dosyası ile ilk adımı tamamlamıştım fakat ekran aşağıdaki gibi açıldı ve 2. aşamaya geçemedim. Şimdi telefonu normal açtığımda ekranım şu şekilde oluyor. Siyah bir ekran ve kenarlarda iki beyaz çizgi. Bazen uyarı sesleri geliyor ama ekran bundan ileri gitmiyor.
Hboot menüsüne girebiliyorum sıkıntı olmuyor. Unrevoked ile tekrar root etmeye çalıştım fakat fayda etmedi. Bu konu hakkındaki yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Resime gitmek için tıklayın >
Hboot menüsüne girebiliyorum sıkıntı olmuyor. Unrevoked ile tekrar root etmeye çalıştım fakat fayda etmedi.
Bu konu hakkındaki yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
_____________________________