hiçbir parola koymamama rağmen birden benden parola istedi telefon,ne girdiysem kabul etmedi ve şu anda kilitli. en sonunda itunes e bağlan dedi ama orda da kilitli yazıyor. ne yapmam gerek arkadalar,içindekiler çok önemli,hiçbir veri kaybı yaşamadan nasıl eski haline getirebilirim telefonumu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
sıfır aldım 1 seneyi geçti daha önce böyle birşey olmadı restore falan yazıyor internette ama nasıl oluyor ne oluyor bilmiyorum,var mı bunun kendim yapacağım bir yolu,bütün bilgilerim,rehberim,hepsi çok değerli,nasıl yapabilirim?
en sonunda itunes e bağlan dedi ama orda da kilitli yazıyor.
ne yapmam gerek arkadalar,içindekiler çok önemli,hiçbir veri kaybı yaşamadan nasıl eski haline getirebilirim telefonumu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.