Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
5
Cevap
1614
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lenovo laptop servis onarım,yardım
T
14 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

lenovo z360 ideapad laptopuma yarım bardak şekerli çay döktüm..2 gün sonra servise yolladım,servis mail üzerinden geri döndü bana.mailde bunlar yazıyordu.

Değerli Müşterimiz,

Bölge Onarım Merkezimize onarım amacı ile göndermiş olduğunuz ürününüze ait hazırlanmış olan teklifimizi ekte bulabilirsiniz. Garantisi bitmiş veya Garanti Belgesinde detayları yer alan kapsam dışı durumlar için ücretli onarım yapıldığını hatırlatmak isteriz.



Teklif Gerekçesi : EKONOMİK ONARIM GERÇEKLEŞTİRİLMEDİĞİ İÇİN YENİ ÜRÜN TEKLİFİ SUNULMUŞTUR.

Tarafınıza gönderilmiş olan teklifimize en geç 7 gün içerisinde olumlu/olumsuz geri dönüş yapmanızı rica ederiz. Onarım sürecinde herhangi bir gecikme yaşanmamasi için ödeme yapıldığını gösterir BANKA DEKONTU & FATURA BİLGİ FORMU nun eksiksiz ve okunaklı bir şekilde doldurulması ve teklifin gönderildiği kişi ve/veya kurum imza ve kaşesi ile 0 212 320 81 37 nolu faksa gönderilmesi gerektiğini bildirmek isteriz.Tarafınızdan dönülecek teklif onayını takiben onarım işlemine başlanacaktır. Alıcı ismi yerine BDH ( BİLİŞİM DESTEK HİZMETLERİ ) yazmanız önemli rica olunur.





1.400 Tl civarı bi fiyat çıkarmışlar yeni ürün başlığı altında,anlaşılan servis onarım yapmayacak,başka bir tamirciye götürsem bilgisayarı düzeltebilirmi,lütfen yardım edin arkadaşlar.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



D
14 yıl
Yarbay

T
14 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

onu yazmamışlar arkadaşım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Yarbay

konuyla alakasız ama kardeş laptopun i3 mü i5 mi ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

i5,yardımcı olcak arkadaş yokmu acaba


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Yarbay

bende bi an dh da benim laptopu kullanan biri var sanmıştımkardeş biçtikleri fiyat çokmuş.bence telefon açıp bi hangi parçalarda hasar olduğunu sor.anakart felan gittiyse laptopu çöpe atabilirsin.ama uyduruk bir parçada olabilir o zaman bakarız artık...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.