Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1505
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Audioengine A5 vs Krk Rokit 5
A
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba.Yalın bir PC desktop kullanıcısıyım.Amacım sadece müzik dinlemek.Elektronik müzik ve rap ön planda.Almayı düşündüğüm ses kartı audiotrak prodigy hd2
Bu iki monitör arasında kaldım.Deneyimi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.Pc duvara yapışık durumda arasını açmamın imkanı yok.A5 in bass portu arkada kalıyor sıkıntı yaratır mı?R5 in ön kısmında görüyorum sanırım bir problem teşkil etmez.
Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılarımls



A
13 yıl
Yarbay

Dinlediğiniz müzik türlerine baktığımızda galiba alt frekans yani bass seslerin baskın olması sizin işinize gelecek o yüzden Kesinlikle Krk rokit 5'i tavsiye ederim..Zaten a5 biraz daha müzikal ve orta tonların hakim olduğu bir ürün...Rokit yüksek bpm'li müziklerle uğraşan kişiler ve stüdyolar için gayet iyi bir monitör hoparlör markasıdır..2.1 versiyonları da vardır...Bütçe yetiyorsa Rokit 8 müthiştir..

saygılar,
atalayalper


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Yer sıkıntısı olduğu için ve R8 büyük olduğundan R5 benim için daha uygun olacak sanırım.Ses kartı için hehangi bir öneri ya da yorumunuz var mı?
Saygılarımla



M
13 yıl
Yüzbaşı

Pci dusunuyorsaniz "juli esi" on numara. Bi arastirin isterseniz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
10 yıl
Er

Arkadaşlar Rokit 5 3g haporlölüne sahibim. Ara birim olarak ne kullanıcam. Orta seviye bir laptopum var. Ses kartı kötü. Ses kartı tavsiyesi yapabilirmiyiz. Ne tür bi cihazlar kullanıcam.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.