Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1385
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Philips LX700 ev sinema sistemini pc ye bağlamak
İ
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar bende creative sound blaster live 24 bit audigy ses kartı var ve bunu philips lx700 ev sinema sistemine bağlamak istiyorum.Ses kartının digital çıkışına

< Resime gitmek için tıklayın >


bu kablo ile ev sinemasının coaxial girişinde ve optik girişinde denedim fakat ses alamadım.Gom playerde ses ayarını
digital ses olarak ayarladım ondan da ses alamadım.Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?



Y
14 yıl
Yarbay

bu bağlantı türü analog dıgıtal değil


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

O zaman ses kartının digital çıkışından ev sineması ile bağlantıyı nasıl yapabilirim?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl
Binbaşı

ses sistemin dijital çıkışlımı bunun hakkında bilgi vermen lazım en iyisi sen ses sisteminin arka çıkışlarını gösteren bir fotoğraf çek burdan paylaş daha iyi yardımcı olabiliriz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Teğmen

Arkadaşlar bende bir sorun yaşıyorum lx700 kullanıcısıyım ps3 ume optik çıkışdan bağlantı yapmak istiyorum ama bir turlu optik çıkışı görmüyor daha doğrusu menüdeki dijital çıkış seçeneğine geçmiyor nasıl yapıcaz bilen bir arkadaş varsa lütfen yardım etsin philips 32pfl 5605 tv modeli var ona Coaxial ses çıkışından bağlıyorum fakat ondada dts 5.1 seçeneği olmadığından dolbydigital 5.1 alabiliyorum bir yardım edin lütfen kullanan bilen bir arkadaş varsa.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Teğmen

yahu arkadaşlar yok mu bir kişi bile bilmeyen yardım edin lütfen.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yüzbaşı

İyi akşamlar herkese. Bu lx700'ün kumandasını nasıl bulabilirim?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.