Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
963
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yamaha YHT-292 hakkında
T
14 yıl (358 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar.

http://europe.yamaha.com/en/products/audio-visual/hometheater-systems/home-theater-package/yht-292_black__g/

450 TL (sıfır)gibi bir fiyata buldum ürünü ancak ses codecleri kafamı karıştırdı açıkçası. Ürünü aşağıdaki cihazlarla kullanıcam.

1- Dreambox DM8000 Optik çıkış var.
2- Xbox 360 Optik çıkış var.
3- Laptopum HDMI üzerinden bağlayabilirim.

Uydu üzerinde HD kanallardaki 5+1 sesi ve Internetten indirdiğim 1080p filmleri izleyeceğim. Ses kodekleri genellikle DTS veya AC3 oluyor.
Xbox ise oyun oynamak için.

Bu cihaz işimi görürmü? Hoporlörleriyle birlikte bu fiyat çok uygun geldi. Siz ne dersiniz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
14 yıl (358 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Yokmu ürünle ilgili yorum yapabilecek birisi?



H
14 yıl (1877 mesaj)
Binbaşı

bu fiyata bedava sayılır, ama amfisi giriş seviyesi (htr6230), yeni nesil ses kodeklerini (dts hd, dolby true v.s.) desteklemiyor. hdmi'dan ses taşımıyor, upscale etmiyor, hoparlörler çok küçük. ama temel fonksiyonlara sahip. ac3 ve dts sesli filmlerde sorun yaşamazsınız, 2 optik girişe dm8000 ve xbox'u bağlar, pc'yi de hdmi ile bağlarsınız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl (358 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Anladım çok teşekkür ederim. Bakalım eğer stokta görebilirsem alıcam.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.