Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
2479
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Klavye takılıyor o sırada yazdıklarımı tersten yazıyor
B
15 yıl (87 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar microsoft usb klavye kullanıyorum masaüstü bilgisayarımda.. 10 saniyede bir 7-8 saniyelik takılmalar yapıyor.. bu sırada türkçe karakterler ve del gibi tuşlar dışındaki tuşlar çalışmıyor. takılma sırasında neye basarsam takılma geçince hepsini tersten yazıyor. ( takılma sırasında donanımhaber yazarsam rebahmınanod yazıyor ).

1- klavye laptopta denendi, sorunsuz çalıştı.
2- masaüstü bilgisayardaki klavye driver'ı silindi, sorun düzelmedi.

Yardımlarını için teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
15 yıl (23757 mesaj)
Yarbay

İşlemci kullanımınızın durumu nedir? Görev Yöneticisi > işlemler sekmesinin bir SS'sini ekler misiniz?

Sistemin kilitlenmesine ve takılmasına sebebiyet verecek durumlar var belli ki. Tüm kullanıcılarınkini göster seçeneği işaretli olsun. Sisteminizi SuperAntiSpyware ve Combofix ile de taratın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.