Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
729
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kasada kararma
3
15 yıl (88 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaslar 9 ay once 6000 lira verip z serisi vaio aldim okul yuzunden pek kullanmadim son 4-5 aydir kullandim kasasindami palmrestindemi iste sag alt ve sol alt koselerinde kararma oldu bide cihaz carbon fiberden yapilma sony 500 lira istedi kullanici hatasi dedi iyide oraya elimi koymadan nasil kullancan laptopu kardesim her yil 1000 lira vermem bu kararmalar icin. Sizce bu kullanici hatasi mi ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
15 yıl (794 mesaj)
Yüzbaşı

444 76 69 la gorusun bence



3
15 yıl (88 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Gorusuyorum ama lutfen sizde goruslerinizi belirtin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
15 yıl (82 mesaj)
Çavuş

zaten hep aynı şeyi söylüyolar hep kullanıcı hatası



3
15 yıl (88 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

İnternette biraz arastirdim ve yabanci ulkelerde bu problemin garanti kapsaminda para odenmeksizin parca degistirilerek halledildigini ogrendim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.