Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
922
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gigabyte G1-Assassin Dedecting Ide Sorunu
B
14 yıl (1441 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Bu anakartta ich sata için ahci yi açınca Post ekranında 5 dakika boyunca "Dedecting Ide Drivers" yazıp sonra açılıyor pc.
Bu anakarttan kullanıp aynı sorunu yaşayan varsa biosta Harddisklerin listesinin olduğu ilk ekranda tüm hdd ler için Auto Detect leri None veya disabled yaparsanız sorun geçicic olarak çözülüyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



N
14 yıl (6637 mesaj)
Yarbay

bende g1 guerilla var detecting ram yazıyor sonra kapanıyordu servise verdim düzelttiler fakat anakart ilk zamanki gibi stabil değil sanki ramler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.