Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1075
Tıklama
0
Öne Çıkarma
western dijital 750gb hd problem
N
14 yıl (1943 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce aldığım wd hdyi sorunsuzca kullanıyordum bu hafta macbook pro aldım taktım gayet güzel çalışıyordu ertesi akşam dosya atmak için macbooka bağladığımda hd okuyamama uyarısı verdi. hemen windows yükle dizüstüne taktım hdyi ama nafile hdyi görüyor sürücü olarak ama herhangi bir simge vs olarak görmuyor sadece western dijital elements aygıtı yüklendi uyarısı veriyor. İnternetten disk kurtarma için pekçok program indirdim ama hiçbiri hdyi görmedi görsede üzerinde işlem yapamadı? Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Hddeki bilgileri nasıl kurtarabilirim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
14 yıl (3131 mesaj)
Yarbay

İçindeki veriler önemli ise HDD kutusundan çıkarıp bilgisayara ya da başka bir HDD kutusuna takarsanız yüksek ihtimalle çalışacaktır, genellikle bir darbeye (düşme vs.) maruza kalma olmadıysa veya HDD tam kapanmadan (güvenli kaldır) kullanmadıysanız sorun HDD kutusu kaynaklıdır.
Garantisi devam ediyor ama içindeki verileri almadan gönderirseniz size boş olarak ve yeni ya da tamir edilmiş olarak geri gelecektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
14 yıl (1943 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Kutular çok çabuk bozula bilen bir parçamıdır? Birde biz söktük kutuyu zarar vermeden ama gözüken uclar pek tanıdık gelmedi sanırım hd ile ara bir bağlantı var



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.