Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
2104
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Toros için uygun lastik
J
15 yıl (198 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Herkese selam,
98 torosum var ve hafta içi hergün 60 km asfalt ve ayda ortalama 150 km de bozuk (çamur, taşlık ve çukurlu-engebeli çok kötü bir) arazide yol gidiyorum. Üzerindeki lastiklerde (165/80/13 Pirelli P2500) neredeyse diş kalmadı ve değişim zamanı geldi. Bana hangi lastik modelini önerirsiniz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean_Luc -- 8 Mayıs 2011; 12:42:04 >

_
15 yıl (4846 mesaj)
Yarbay

Bahsettiğiniz tarzda yollarda yaklaşık 60bin km kullandığım CEAT Spider tavsiye ederim. Pirellinin yan ürünü diye biliyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
15 yıl (198 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Lassa miratta aldımi teşekkürler....



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.