Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
872
Tıklama
0
Öne Çıkarma
YARDIM!!!market sorunu :/
F
15 yıl (895 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

HTC Desire HD aldım vodafone dan, ama android marketi tam olarak kullanamıyorum.mesela skype bile yok? android market in websitesinden bakıyorum kullanıcı adımı ve şifremi girip yükle diyorum, ve bana bu öğe operatörünüzde kullanılmaz diyor...youtube ve google maps için de aynı sorunu yaşadım? ama bazı uygulamaları indirebiliyorum mesela opera mobile, mercury msn, whats app..nedeni ne? vodafone dan alıp turkcell kullanmam olamaz degil mi?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



O
15 yıl (693 mesaj)
Yüzbaşı

evet çok garip. ben de baktım az önce skype gözükmüyor. ama applanet'de olması lazım. onu yüklemeyi dene.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
15 yıl (3042 mesaj)
Yarbay

bende de aynı sorun var kafayı yiyecem ...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.