teşekkürler churchill_qkhan :) peki alacağım hoparlör kaç cm olmalı arkadaşlar arkaya alıcam,bir dehttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=26080&productId=otaytdeh-2320ub aldım, alacağım hoparlörün özellikleri nasıl olmalı, giriş gücü, kaç yollu olduğu vesaire..bilgim yok o yüzden yardımlarınızı bekliyorum,aldığım teybe uygun güzel bi hoparlör önerirseniz sevinirim.
ben tesekkür ederim. keske aLmasaydın o fiyatLara deh 5250 aLınabiLirdi ama neyse hayırLı oLsun. pioneer 6993s isinizi görücektir 5 yoLLu 460 watt bas LarıyLa tiz LeriyLe mükemmeL bi ovaL. haLen kuLLanmaktayım ve memnunum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.